стенни кондензни газови котли
 • Серия Nexpolar

  Термопомпата Nexpolar е разработена от Riello за отопление и охлаждане, производство на БГВ, при използване във високоефективни инсталации. Съоръжението е оборудвано с инверторно управление за модулация, което позволява на двойно ротационния компресор да поддържа работния процес в границите от 30% до 120%, като така се гарантират високи енергийни нива при всякакви външни условия.

  Работната температура през зимата достига до -20 °C, при производство на топла вода с температура +60 °C; външната температура през летния сезон достига до +47 °C при +18 °C на охлаждащата вода.

  Nexpolar е идеално решение за жилища с подово отопление и климатизация с вентилаторни конвектори.

  Моноблок конструкцията позволява лесно и бързо инсталиране на съоръжението. Nexpolar е оборудван с управляващ контролен панел и стандартно окомплектован с електрически нагреватели с мощност от 4,1 до 15,0 kW.

  – Dc-inverter двойно ротационен компресор

  – Намален брой на пусканията и спиранията

  – Високи коефициенти COP и EER

  – Могат да се използват при отопление с радиатори, подово отопление и климатизация с вентилаторни конвектори

  – Стандартно окомплектован с управляващо табло

  – БГВ с температура +60 °C

  – Опростен монтаж; свързват се само връзките по вода

  – Компактни размери.

  С всички продуктови характеристики можете да се запознаете в PDF файла. Изтеглете оттук PDF !

 • Серия Nexsirius

  NexSirius е термопомпен агрегат за разделен монтаж, подходящ за подово отопление, климатизация и производство на БГВ. NexSirius се състои от външно инверторно тяло и вътрешен хидро бокс NexBox. Отоплителната мощност може да се регулира от 30% до 120%, като позволява тиха и високо ефективна работа. NexBox (вътрешното тяло) може да бъде свързано лесно с подово отопление, вентилаторни конвектори, нискотемпературни радиатори, включително бойлери. NexBox е наличен в две различни версии: Версия А): Отопление/охлаждане, със електрически нагревател Version B): Отопление/охлаждане, без електрически нагревател И двете версии на NexBox могат да бъдат снабдени с трипътен вентил, като така могат да се комбинират с котел (като алтернативен вариант) и бойлер за производство на БГВ. Цялата система се контролира от управляващо табло RIELLOtech, приложимо за всеки тип инсталация. Размерите на NexSirius са с редуцирани габарити с височина само 735 мм, ширина от 410 мм и дълбочина 260 мм. Системата е максимално гъвкава, работейки при външни температури от -15°C и БГВ с температура 55 °C. NexSirius се предлага в четири типоразмера (от 5 до 11,5 kW), като осигурява висока ефективност клас A/A, предоставяйки възможност за използване в широк кръг типови инсталации за отопление и охлаждане.

  – Dc-inverter двойно ротационен компресор

  – Намален брой на пусканията и спиранията

  – Енергийна ефективност клас A/A

  – Възможност за работа с подово отопление и вентилаторни конвектори

  – Температура на водата при отопление до +55°C

  – Възможност за хибридна система (термопомпа и водогреен котел)

  – Бърза и лесна инсталация

  – Разделен тип на монтаж – за предпазване от замръзване

  – Максимално намалени габаритни размери

  С всички продуктови характеристики можете да се запознаете в PDF файла. Изтеглете оттук PDF !

+359 2 831 11 30

42.7177675, 23.3180999+359 2 831 11 30

riello@techno-link.com

Търси продукт

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.

Call Now Button