Меню
Your Cart

Модулиращи газ / нафта горелки

Горелките от серия GI/EMME 1400÷4500 покриват топлинни мощности от 820 до 4650 kW. Те са проектирани за потребители изискващи висока производителност и са подходящи за всички видове котли, с нормални или горивни камери под налягане. Горелките могат да функционират като двустепенни прогресивн..
0.00 лв.
Горелките от серия RLS/BP MX се характеризират с моноблочна структура, което означава, че всички необходими компоненти са събрани в едно съоръжение. Това прави инсталацията много по- бърза и лесна. Серията покрива топлинни мощности от 1200 до 6155 kW и е разразботена за работа с парни и водо..
0.00 лв.
Горелките от серия RLS/M MX покриват топлинни мощности от 350 до 1840 kW. Те са разработени за работа с ниско и среднотемпературни водогрейни котли, топловъздушни апарати, парни котли и котли, работещи с диатермично масло. Горелките функционират като двустепенни при работа с нафта и като мод..
0.00 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.