Горелките Riello и консервирането на плодове и зеленчуци

riello

Газова горелка RS 44 MZ, монтирана на инсталация за изпичане на чушки (барабанен тип), производство на “Хидропластформ”ООД, в Айс Еко Фрут – с. Коларово.

Един от секторите, в които използването на топлина съпровожда технологичните процеси, е хранително-вкусовата промишленост. Горелките се използват в производството на пара и/или гореща вода и въздух за почистване, обезмасляване, осапунване, пастьоризиране, стерилизация, както и за готвене на храна. Те са идеално решение за технология на отопление в оранжерии, сушилни, пещи, камери, поточни линии и други. Тези топлинни машини, които генерират топлина освен в нашите домове, помагат в жизнения цикъл на отглеждането на селскостопанската продукция във всички основни фази: от ранното развитие на разсад в оранжерии и селскостопански животни чрез процесите на трансформация в консервната промишленост до изработката различни съдове за съхранение с употреба в ежедневието на хората.

riello
riello

Газови горелки FS 8, монтирани на инсталация за изпичане на чушки (вариант на шишове), производство на “Хидропластформ”ООД, в Колор Фуудс – гр. Петрич.

riello

Газови горелки RS 44 MZ, монтирани на инсталация за сушене на плодове, производство на “Млада гвардия”, в Натура Фит – с. Старо Железаре.

riello

Газови горелки FS 8, монтирани на лентова инсталация за изпичане на чушки, производство на “Калис 87” – гр. Първомай.

Търси продукт

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.

Call Now Button