+359 2 831 11 30; - 31; -32; - 33

ГОРЕЛКИ СЕРИЯ RL MZ

Едностепенни, двустепенни и модулиращи горелки с работен диапазон от 70 до 480 kW, за сигурна и безопасна работа с нафта, подходящи за работа с водогрейни котли, генератори за пара, горещ въздух и др.
Горелките от серията MZ са реализирани с нова архитектура, базирана на иновативна технология, използвана до момента в космическата промишленост, заменяща използвания до момента алуминий за изработката на корпуса на горелката с усилени полиамидни влакна имащи високи термични и механични характеристики. Използването на този материал дава възможност за намаляване на габаритните размери на горелките и прави по удобно разполагането на електрическите компоненти вътре в нея.
В корпусът на горелките от тази серия е оформена кухина, в която циркулира въздух, гарантиращ коректна работна температура на компонентите на горелката.
Ниско ниво на шум при работа, с нова форма на лопатките на вентилатора и специален звукоизолиращ материал на линията за подаване на въздух за горене.
Горелките имат автоматична въздушна клапа, регулирана от сервомотор, която е напълно затворена в положение stand-by, като по този начин се запазва топлината в горивната камера и се постига икономия на енергия, следователно и икономия на гориво.
Специалната конструкция на горивната глава осигурява отлична работа във всяка работна степен. Тя е изработена от неръждаема стомана, устойчива на корозия и високи температури.
Всяка част е собствено и гарантирано, оригинално производство на RIELLO.
Предлагат се широка гама аксесоари за прецизно регулиране на горивния процес.
Изборът на нафтова горелка, настройването и пускът, а в процесът на работа и техническото обслужване винаги се извършват от специалист.